Uimisen jälkeen olo voi olla hieman vilakka, mutta Magdan hymyä ei näytä mikään hyytävän.
No löytyipä viimein jotain nähtävää. Tässä päivitellään, että sieltä löytyi jokaista mallia ja väriä. Olisi pidempäänkin katseltu ympärillemme, mutta venelaituri kutsui.
Pihlajasaaresta ei olisi vielä malttanut lähteä. Seuraavaa tempausta tosin suunniteltiin jo.
Tässä seminaarin tämänhetkiset pojat, uudempaa ja vanhempaa vuosikertaa.
Tytöt eivät näemmä hevillä reippailusta väsähdä.
Sama laiva on legendan mukaan kyydittänyt kaikenlaisia aatelisia. Monacon ruhtinas on tällä kipolla seilannut, ja viimeksi Lordi otti kyydin kauppatorille.
Rannalta löytynyt pulloposti kiersi kädestä käteen.
Kunhan laivaan sai astua, täyttyi VIP-tila taas sukkelasti, siellä ei vain kovin kauaa jaksanut viihtyä, kun ei ollut juuri ohjelmaa.
Laivamatkan kohokohta oli Stellan suorittama pullopostin avaaminen. Pergamentin toisella puolella oli jotakin virallisen oloista soopaa ja toiselle puolelle oli riipustettu vapisevin käsin aarrekartta.
Karttaa yritettiin asiantuntijavoimin tulkita, mutta koska siinä epäonnistuttiin, päätettiin posti sempan omine lähetteine palauttaa takaisin aaltojen kuljetettavaksi.
Kotiinlähdön aika oli haikea. Uupuneet semppalaiset etsivät tiensä kodin lämpöön kuka mitenkin. Hieno retki oli nyt sitten ohi, mutta monta kivaa muistoa jää elämään semppalaisten mieliin.
Sivu 1 | 2 | 3 | 4