Sempan syysretki 2006
Sempan perinteinen syysretki suuntautui vuonna 2006 Pihlajasaareen. Kohde oli valittu demokraattisella inttämisäänestyksellä, ja kaikki olivat siihen tyytyväisiä.
Tässä lukion ekaluokkalaiset tytöt ovat vielä hieman ällikällä lyötyjä, kun Hietalahden rannassa käy kova tuuli ja sateen uhka riippuu konkreettisesti päidemme yllä.
Varttuneemmat semppalaiset osasivat kuitenkin suhtautua tilanteeseen tarvittavalla huumorilla. Suvi keikistelee kameralle.
Vuokraveneeseen astuminen oli ainakin joillekin vatsanpohjaa kutkutteleva kokemus. Veneen ja laiturin välissä kun on silkkaa tyhjää!
Ekaluokkalaiset kansoittivat oitis veneen VIP-loungen...
...Senioreiden ja muun turhan porukan jäädessä kokonaan taivasalle. Samu käytti tilaisuutta hyväkseen pitääkseen ex tempore kuulustelun sanaluokista.
Pihlajasaaren kamaralle astuttuamme päätimme pitää äänestyksen siitä, minne ottaisimme suuntiman.
Yksilön päätöksellä lähdimme sitten kohti retkikatosta.
Semppalaiset olivat varustautuneet nyyttärieväillä, mutta myös koululta saadut voileivät, hedelmät ja mehutetrat kaivettiin grillilaavussa esille.
Eppu haukkaa omppua.
Hyvässä seurassa juttu luisti liukkaasti. Tässä vaiheessa seniorit ja ykköset näyttävät hieman klikkiytyneen, mutta tunnelma oli rento yhtä kaikki.
Kunhan oli oikein rentouduttu, päästiin jopa riehakkaisiin mielialoihin.
Sivu 1 | 2 | 3 | 4