Semppa.net Foorumin päävalikko
Kirjoittaja Viesti
<  Ruusut ja risut  ~  Asiattomia nimimerkkejä Semppanetissä!
Purrmeladi
LähetäLähetetty: Maa Lok 13, 2008 6:52 pm  Vastaa lainaamalla viestiäLiittynyt: 13 Elo 2007
Viestejä: 27
Paikkakunta: Helsinki

11.10.2008 Semppanettiin on rekisteröitynyt aika epäilyttävän tuntuisia nimimerkkejä. Ne olisi hyvä poistaa, koska selvästikään tyypeillä ei ole mitään tekemistä Sempan kanssa.

Pitäisikö tai voisiko rekisteröitymistä muuttaa niin että se tapahtuisi vain moderaattorin hyväksymisen kautta tms???

Sääli, että keskustelupalsta, jossa on niin hienoja ja ajatuksella ja vaivannäöllä kirjoitettuja tekstejä, on nyt ihan hylätyn oloinen. Eivätkö uudet ja vanhat semppalaiset enää välitä koko Semppanetistä?

Minulle on ollut ilo lukea näitä tekstejä, kirja- ja elokuva-arvosteluja, semppalaisten omia novelleja ja runoja jne. jne.

_________________
Inside, the cabin was filled with the signs of decay. The log walls were darkening, the floor was aging and nicked up, the wood in the wood box was checking. Most things showed the signs of use and age, and the smoke and the oil got in to everything.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Heinä
LähetäLähetetty: Maa Lok 13, 2008 9:51 pm  Vastaa lainaamalla viestiä
Ylläpitäjä


Liittynyt: 09 Kes 2005
Viestejä: 334
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Haaga)

Niitä asiattomia kirjautujia on ollut pitkään, ja niitä tulee ihan koko ajan vaan lisää ja lisää eikä ylläpitäjät jaksa olla koko ajan poistelemassa niitä. Ne kun pitää poistaa yksi kerrallaan, ja siihen menee ihan järkyttävästi aikaa. Onpa tässä ainakin mulle mieleen, että pitäisikö rekisteröityminen estää kokonaan (onnistuisiko semmoinen edes?), mutta se kyllä sitten entisestään hankaloittaisi keskustelupalstan aktivoitumista. Toisaalta aloitan kohta taas tavanomaisen laiskotteluni tämän periodin hullunmyllyn jälkeen, joten voin taas päivittäin olla poistelemassa roskakäyttäjiä.

Btw. Nämä nykyiset espanjankieliset häiriökäyttäjänimet on kyllä ilahduttavaa vaihtelua. Espanjankielisten rivojen sanojen osaamiseni kehittyy päivä päivältä. Mihin niitä tarvitsen, en tiedä, mutta on se ihan hauskaa silti.


Muakin vähän harmittaa, kun täällä ei ole aktiivisempaa. Olisi kiva, jos nykyiset semppalaiset tänne kirjoittelisivat, koska ainakin mun lukioaikana tälle olisi ollut tilausta jo ennen kuin silloin abivuonnani.

Voisihan sitä itsekin tietenkin jotain kirjoittaa joskus, mutta kärsin tällä hetkellä aika pahasti kirjoittamisen kammosta. Ei vaan oo (tai en osaa ottaa) aikaa rauhoittua niin paljon, että pystyisin kirjoittamaan jotain, mitä haluaisin. Olen mielessäni kirjoittanut tänne ainakin yhden kirja-arvostelun (koska luin joskus ihan oikeasti innostavan kirjan!), mutta kun ei siitä kuitenkaan kirjoitettuna tule niin hyvää tekstiä, kuin millaisena näen sen mielessäni, niin turha vaiva. Sit päädyn kirjoittamaan tällaista.

_________________
Jos jaksan lukea vain, vaikka väsyttää,
voin vähän pitkittää mun elämää,
vähemmän mutta enemmästä käsittää.

(Tarharyhmä - Kirjastossa)
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
Neropatti
LähetäLähetetty: Maa Lok 13, 2008 10:27 pm  Vastaa lainaamalla viestiä
Ylläpitäjä


Liittynyt: 10 Kes 2005
Viestejä: 892
Paikkakunta: Ghetto-Savela

Juu. Näitä hukkapostailijoita tulee todella Semppa.nettiin jopa useita kymmeniä päivässä. Välillä on ollut hiljaisempia kausia mutta nyt näyttäisi olevan taas jonkinlainen sesonki niiden kanssa. Katselin tuossa juuri, että viimeviikollakin noita turhia kirjautujia näytti tulleen peräti 200! Näiden kaikkien poistaminen, mikä tietysti pitäisi tehdä päivittäin, on mittava urakka.

Kirjautuminen on tehty niin vaikeaksi kuin tämän foorumin ohjelmiston puitteissa on mahdollista. Siellä on kiemuraista kirjain-numero yhdistelmää, minkä pitäisi estää tietokoneistettujen feikkikirjautujien ilmaantuminen. Vaan teknologia näyttää kehittyvän myös näillä hämärähemmoilla, enkä usko tämän "eston" todella estävän kenenkään "feikin" kirjautumista. Moderaattorit myös tarkastavat ja antavat erikseen luvan jokaiselle uudelle kirjautujalle lähettää viestejä sivullemme. Ilman tätä varotointa Semppa.net olisi kaikkea muuta kuin hiljainen paikka. Nämä feikit kun pitäisivät sivuston täynnä uusia viestejä päivittäin. Ja millaisia viestejä! Oikein kuvien ja linkkien kera, kuten on joskus päässyt vahingossa tapahtumaan.

Feikkien kirjautumisen voisi ehkä estää tai sitä voisi ainakin vaikeuttaa asentamalla lisäosan tähän sivustoon, mutta me ylläpitäjät hieman luimistelemme tälle mahdollisuudelle sillä viimeksi kun yritimme asentaa sellaisen, koko Semppa.net meni enemmän tai vähemmän sekaisin ja sitä oli vaikeaa korjata.

Nämä asiaankuulumattomat jäsenethän eivät siis ole mitään muuta kuin mainoksia joita lähettelevät varomattomien surffailijoiden koneilla lymyilevät haittaohjelmat. Niistä ei kannata välittää yhtään eikä niihin kannata edes perehtyä. Ne kyllä poistetaan aikanaan, vaikka tämä monotoninen homma ei olekaan niitä mieluisimpia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
Strukturaalilingvisti
LähetäLähetetty: Maa Lok 13, 2008 10:47 pm  Vastaa lainaamalla viestiä
Tekninen tuki


Liittynyt: 10 Kes 2005
Viestejä: 493
Paikkakunta: Helsingin kylä

Tässä nähdään taas, että tarvitaan loppujen lopuksi vain joku urhoollinen rikkomaan pitkä hiljaisuus, sekä aihe, josta jokaisella on mielipide.

Minäkin roskakäyttäjiä silloin tällöin poistelen, ja tylsää työtä se on. Täytyy kyllä minunkin kehaista, että viime aikoina espanjantaito on karttunut. Opin muun muassa verbin "mostrar" 'näyttää', kun kiinnosti tietää mikä on sanojen "chicas" ja "tetas" suhde.
Valitettavaa, ettei asialle voi tehdä paljoakaan. Sitten kun on poistanut parisenkymmentä roskakäyttäjää, ei oikein enää huvita kirjoitella.

Pitääpä jossain vaiheessa aktivoitua, on jo viikkotolkulla ollut aihekin, mistä kirjoittaa, mutta ei saa aikaiseksi. En osaa sanojakaan käyttää enää. Tuossa päivänä muutamana sanoin "vain niin kauan aika sitten" kun piti sanoa "vasta niin pitkän ajan päästä"....
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Purrmeladi
LähetäLähetetty: Tii Lok 14, 2008 1:28 pm  Vastaa lainaamalla viestiäLiittynyt: 13 Elo 2007
Viestejä: 27
Paikkakunta: Helsinki

Kiitos että vastasitte! Ja hauskaa että pystytte näkemään jotakin positiivistakin noissa nimimerkeissä, enpä olisi hoksannutkaan, että niiden avulla voisi parantaa espanjantaitoaan. Twisted Evil Roskapostaus ym. vastaava saa minut näkemään punaista.

Tosin ei ole espanjan alkeitakaan päässäni, mutta ranskan perusteella ymmärrän jonkun sanan.

Voisin mahdollisesti osallistuakin roskanimimerkkien poistamiseen, jos halutaan ja jos joku neuvoisi miten se tapahtuu ja kai pitäisi olla oikeudet. Niin että kirjoitushaluisille ja -kykyisille jäisi enemmän aikaa kirjoittamiseen. Teen jonkin verran sivujen päivityksiä ja korjauksia muutamille organisaatioille ja ihmisille.

_________________
Inside, the cabin was filled with the signs of decay. The log walls were darkening, the floor was aging and nicked up, the wood in the wood box was checking. Most things showed the signs of use and age, and the smoke and the oil got in to everything.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Semppa.net Foorumin päävalikko  ~  Ruusut ja risut

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  

Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Powered by phpBB and NoseBleed v1.09